Hoesjes voor de iPhone 6

Je hebt net een nieuwe iPhone 6 gekocht en wilt het natuurlijk zo lang mogelijk tegen krasjes beschermen. De ruime collectie bestaat uit iPhone 6 hoesjes in verschillende kleuren en ontwerpen. Om je een beetje verder te helpen, vindt je hier een overzicht van het bestaande aanbod:

  • Back covers

Dit zijn dunne hoesjes die je op de achterkant van je iPhone bevestigt. Het beschermt niet alleen tegen krassen, maar ook tegen vuil en stof. Ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren, zodat je gemakkelijk de stijl van je iPhone kunt veranderen.

TPU Ultra Thin Soft Transparent

  • Flip Cases

Met dit hoesje bescherm je de voor- en achterkant van je iPhone. Het hoesje sluit aan de bovenkant met een magneet en opent verticaal. Je behoudt alle functionaliteiten van de telefoon en ook om gebruik te maken van de camera, hoef je het hoesje niet eerst te verwijderen.

  • Book cases

Bescherm niet alleen je telefoon met dit handige hoesje, maar houdt tegelijkertijd ook al je pasjes veilig. In tegenstelling tot de flip case, opent dit hoesje horizontaal, maar wordt ook hier afgesloten met een magneetje. Je kunt gemakkelijk telefoneren en fotograferen zonder het hoesje te verwijderen. De hoesjes zijn beschikbaar in verschillende materialen en kleuren, dus je vindt geheid een hoesje naar jouw smaak.

  • Heavy duty cases

Laat jij je telefoon wat vaker vallen? Of stop je je telefoon vaak in je zak? Als je op zoek bent naar net dat beetje meer bescherming, dan is deze case zeker iets voor jou. Het is een stevige hoes die vrijwel onbuigzaam is, maar optimale bescherming biedt aan je iPhone. Houdt er wel rekening mee dat deze case zwaarder en dikker is om je telefoon van die bescherming te kunnen voorzien.

  • Sleeves

Schuif je iPhone in een insteekhoesje en voorkom krasjes en beschadigingen aan je telefoon. Het hoesje past perfect om je iPhone en voorkomt dan ook dat je telefoon eruit kan vallen. Bij sommigen kan je ook je pasjes veilig houden. Ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren en soorten.

  • Sportarmbanden

Voor de sportievelingen onder ons is het fijn om je iPhone op een veilige plaats te houden, terwijl je gemakkelijk van de handige apps gebruik kunt maken en het ook nog eens comfortabel aanvoelt. Deze armbanden zijn hiervoor uitstekend geschikt; het scherm is geheel bruikbaar, het is waterbestendig en je kan kiezen uit verschillende kleuren.

iPhone zes armband hoes

  • Bumpers

Een bumper is een rand die je om je iPhone plaatst. Het beschermt de meest kwetsbare gedeeltes van je telefoon zonder dat het functionaliteiten verliest. Kies een één van de hippe kleuren of combineer het met een screenprotector.

  • Waterdichte cases

Deze hoesjes bieden volledige waterdichtheid. Je kunt hiermee gemakkelijk naar het strand of watersporten beoefenen. Je behoudt alle functies, het heeft een ingebouwde screenprotector en ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren.

  • Holsters

Draag je je telefoon liever niet in je zak? Dan zijn deze holsters een goed alternatief. Het is gemaakt van echt leer en de binnenkant heeft een zachte voering zodat je je iPhone niet beschadigt. Je bevestigt het holster aan je riem zodat je je telefoon altijd binnen handbereik hebt.

  • Leren hoesjes

De meeste hoesjes die hierboven al staan omschreven, zijn ook beschikbaar in een leren uitvoering. Het is een stijlvolle manier om je iPhone goed te beschermen.


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *