De tijd dat hoesjes overschat werden

Kun je je herinneren dat er een tijd was zonder een hoesje voor een mobiele telefoon? In dat tijdperk waren er speciale houders die je aan je broek kon knopen, om op die manier je telefoon mee te nemen, maar een echt hoesje was het niet te noemen. Je kon immers de knoppen niet eens indrukken zonder meerdere toetsen te raken dankzij het plastic scherm dat voor de toetsen zat. Het was de tijd dat het iphone Hoesje overschat werd. Het materiaal beschermde de mobiel niet en eigenlijk was het alleen maar hinderlijk. Tegenwoordig ben je dom wanneer je geen hoesje hebt.

Neem nou een iPhone. Dat is makkelijker, want die heb ik zelf ook. Het is een kostbaar dingetje, maar echt goed beschermd is die eigenlijk niet. Een flinke stoot zal er al voor zorgen dat het hele apparaat uit elkaar ligt. De telefoons moeten namelijk zo dun en licht mogelijk zijn, dus echte materialen kunnen niet gebruikt worden. Daarom heb je wel iPhone hoesjes nodig om de telefoons te beschermen, want de behuizing van de telefoon doet in feite helemaal niets voor je. En wil je echt het risico lopen dat je mobiele telefoon aan gort gaat?

De functie van de hoesjes is tegenwoordig niet meer te overschatten. De meeste hoesjes zijn zo uitgebreid dat ze zelfs meerdere additionele functies vervullen, waar we niet eens om gevraagd hadden, maar wat achteraf gezien best wel handig gebleken is. Ben jij ook al één van die mensen die geen portemonnee meer mee hoeft te nemen omdat je alles in je hoesje kwijt kunt? Je pinpas en het briefgeld dan natuurlijk, want het kleingeld kun je gewoon je broekzak in laten glijden. Zo weet je zeker dat je het meeste uit je hoesje kunt halen!


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *